ПРОБЕН ИЗПИТ - IPMA нива C и D


Настоящият пробен изпит за сертифициране за нива C и D на IPMA е структуриран така, че да даде приблизителна оценка на широк набор от знания и умения по управление на проекти. Оценката и въпросите са базирани на „Национални изисквания за компетентност по Управление на проекти“, които представляват адаптирано копие на международните ICB, IPMA Competence Baseline. Моля имайте предвид, че в случайната извадка от 10 въпроса е възможно да не бъдат засегнати всички области на компетентност.

Предоставяме Ви възможност да усетите тръпката, като Ви потапяме в един фрагмент от реален сертификационен изпит. Така ще може да настроите Вашата самооценка, базирайки се на реални факти. Дори и в случаите, когато резултатите са много добри, окуражаваме и подкрепяме всеки кандидат да направи задълбочена и детайлна подготовка преди да насрочи своя сертификационен изпит.

Очакваме скорошно приключване на Вашето обучение и насрочването на индивидуален сертификационен изпит, а до тогава приятелският екип на БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ Ви пожелава успех.

ДВИЖИМ ПОБЕДИТЕЛИТЕ НАПРЕД